GABI SINTION BAND & TARAF

„SALUT DRAGII MEI!!!„

VA SPUNE
GABI SINTION

Managerul-solistul vocal și intemeietorul acestui proiect. Te rog sa ne acorzi cateva clipe si sa conspectezi serviciile noastre. Ne place sa fim accesibili si deschiși negocierilor iar seriozitatea si devotamentul in ceea ce facem sunt lege pentru noi . . Aleg de fiecare data sa lucrez alaturi de clientul meu iar calitatea serviciilor noastre, a tehnicii muzicale, AUTHENTIC BAND BUCUREȘTI vine alaturi de tine cu multa distractie si muzica de calitate,precum : MUZICA DE PETRECERE-FOLCLOR AUTENTIC-COVER-CAFFE CONCERT-MUZICA ORIENTALA-VIRTUOZITATE INSTRUMENTALA- DJ MC PROFESIONIST și multe alte surprize artistice la evenimentul tau!!! Programati-va distractia la evenimentul dumneavoastră sunând acum la telefon si AUTHENTIC BAND BUCURESTI . Gabi SINTION va aduce muzica cu cel mai mare repertoriu pentru nunta la preturi onorabile!!! Deci, asta înseamnă că v am pregătit preturi mai mici pentru nunta dumneavoastra in 2019 !!! SERVICIILE NOASTRE PENTRU 2019 Gabi Sintion la nunta ta de la 2000 Eur. TARAF INSTRUMENTAL orga – acordeon – saxofon – vioara . BAND COVERURI Chitara Solo- Chitara Bass -Pian- Saxofon-Trombon. SOLISTI INTERPRETI Gabi SINTION (petrecere) Cristian RIZESCU ( petrecere) Elena TEODORESCU (folclor) Paula OBREJA ( cover) Andrei Popa ( COVER) SERVICII ADITIONALE Sonorizare profesionala 18000 w Sonorizare profesionala 8000 w Shela de lumini Lumini Ambientale Videoproiector si ecran de proiectie Masina de fum greu Vulcani de ring auorizati Dj/MC profesionist Scena Artisti 3m/4m Pachet FotoVideo complet (ultra Full HD) Ansamblu dansatori profesionisti Pentru rezervari si informatii sunati la : 0730313924

GABI SINTION BAND&TARAF

Muzica de joc si voie buna

Cauti ” FORMATII NUNTA BUCURESTI ” ??? In cazul asta ati nimerit unde trebuie . Alaturi de cei mai buni solisti si instrumentisti ne face placere sa va incantam la toate petrecerile dumneavoastra. Cu o vechime considerabila in aceasta bresa aducem cele mai frumoase cantece in mijlocul dumneavoastra.

ARTISTI DE RENUME LA NUNTA TA

La nunta ta ,cei mai consacrati artisti ai momentului.

Gabi Sintion si Cristi Rizescu va asigura momente unice , de mult visate de dumneavoastra pentru cel mai frumos eveniment din viata ! Totodata aici gasiti si cele mai bune preturi si „FORMATII IEFTINE BUCURESTI”,chiar daca nu iti vine sa crezi!!!

 GABI SINTION BAND & tARAF

O ECHIPA DE PROFESIONISTI,PREGATITI PENTRU SPECTACOL!!! AICI GASESTI :

Formatie nunta Bucuresti

Taraf nunta – Band nunta-Formatie

MUZICA LIVE SI SPECTACOL GARANTAT

Paula Obreja

Paula Obreja

Solista Cover

muziuca de nunta

Madalina Ghigeanu

Solista Folclor

Gabi SINTION  si Cristian RIZESCU

Solisti Muzica de Petrecere

Iulian TENZI

Orga

Romica Ilie

Acordeon

 

Insert your content here

Cristi DINU

Saxofon

 

Facebook